Auton romutus

Noudamme romuautot maksutta kierrätykseen.

Tilaa maksuton romuauton nouto

1. Tee noutotilaus
Voit romuautollesi noudon milloin tahansa täyttämällä valtakirjan verkossa tai soittamalla numeroomme 040 127 4950.
2. Romuauton nouto
Noudamme romuauton hinausautolla yleensä viikon sisällä tilauksesta. Tarvittaessa ajankohdasta voidaan myös sopia tarkemmin.
3. Auton kierrättäminen
Romuauto toimitetaan viralliselle romuautojen kierrätyspisteelle, jossa se esikäsitellään ja kierrätetään asianmukaisesti luontoa säästäen.
4. Romutustodistus
Saat halutessasi virallisen romutustodistuksen. Ajoneuvo poistetaan rekistereistä ja samalla vakuutusmaksut sekä verot päättyvät.
Tarvitsetko ohjeita auton romuttamiseen? Soita meille numeroon 040 127 4950

Auton romuttaminen on vaivatonta ja täysin ilmaista

Noudamme romuautot maksutta kierrätettäväksi Varsinais-Suomen alueella. Toimitamme romuautot Keräyslava Oy:lle, joka on romuautojen virallinen vastaanottopiste. Saat virallisen romutustodistuksen ja se poistetaan rekisteristä asianmukaisesti. Tällöin vakuutusmaksut- ja verot myös päättyvät ajallaan ilman ylimääräistä vaivaa.

Romutusvaltakirja

Täytä alla oleva valtakirja/noutotilaus. Puhelintilauksissa tarvitsemme paperisen valtakirjan, joten autoa noudettaessa tulee auton omistajan olla paikalla, valtakirja valmiiksi täytettynä autossa tai lähetettynä sähköpostitse. Helpoin ja nopein tapa on käyttää oheista lomaketta ja allekirjoittaa valtakirja sähköisesti.

Tilaa romuajoneuvon nouto