Hinauspalvelu

Auton avaimet

Uudet avaimet autoon helposti. Tarvittaessa myös nopeasti ympäri vuorokauden.

Auton avaimet nopeasti Turun seudulla - myös liikkuva palvelu!

Tarvitsetko autoosi uuden avaimen? Meiltä saat auton avaimet edullisesti ja helposti. Ympäri vuorokauden saatavilla oleva avainpalvelumme pystyy tarjoamaan heti jopa 75 erilaista ajonestosirullista avainmallia yleisimpiin ajoneuvoihin akuuteissa tilanteissa. Palvelemme myös kiireettömissä tilanteissa ajanvarauksella.

Teemme myös lähes kaikkien autojen kaukosäädinavaimia, jotka saadaan toimitettua yleensä muutamassa päivässä.

Auton avainten teettäminen ja ohjelmointi onnistuu toimipaikassamme Liedossa sekä tarvittaessa paikanpäällä koko Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme Liedossa vain etukäteen ajan varanneita asiakkaita.

Jos auton avaimet on autossa sisällä, voimme tulla vain myös avaamaan auton ovet. Käytössämme on laaja valikoima mallikohtaisia tiirikoita, joilla lukittu auto saadaan avattua ja tarvittaessa samalla selville avaimen jyrsintää varten avaimen tiedot.

Mitä auton avaimen teettäminen maksaa?

Avaimen teettäminen meillä on aina edullisempaa kuin merkkiliikkeessä. Teemme avaimia lähes kaikkiin autoihin, kuten Mercedes-Benz, Volkswagen, Skoda, Audi, Volvo, BMW yms.

Ajonestoavaimet ilman kaukosäätöä alk. 70 €
Avaimet kaukosäädöllä alk. 150 €

Esimerkkejä

Mercedes-Benz FBS3 avain hätäavaimella ohjelmoituna 180 € (lisäavaimet +100 € / kpl)

Ota yhteyttä ja kysy avaimien hintaa autoosi!

Jos avaimet tehdään auton luona, hintaan lisätään tiepalveluhinnaston mukainen palvelumaksu, joka riippuu ajankohdasta ja auton sijainnista. Jos autoon ei ole lainkaan avaimia, työ suositellaan tehtäväksi toimipaikassamme. Tällöin hinauspalvelumme voi noutaa auton.

Auton avaimen korjaus

Jos auto ei tunnista avainta, useimmiten syynä on pariston loppuminen. Avain voi olla myös rikki ja vaatia korjaamista. Vaihdamme paristot ja korjaamme avaimia tarpeen mukaan.

Kaikki avaimet kadonneet?

Automallista riippuen, voimme tehdä uudet avaimet suoraan myös lukkopesän perusteella ja ohjelmoida avaimet autoon ilman että lukkoja tarvitsee vaihtaa.

Voimme myös hinata auton toimipisteellemme uusien avainten tekoa varten, mikäli avainta ei saada heti tehtyä.

Ota yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.