Auton avaimet

Uudet ajonestoavaimet ja kaukosäädinavaimet helposti ja edullisesti.

Auton ajonesto- ja kaukosäädinavaimet Turun seudulla

Tarvitsetko autoosi uuden avaimen? Meiltä saat auton avaimet edullisesti. Avainpalvelumme pystyy tarjoamaan heti satoja erilaisia avainmallia yleisimpiin ajoneuvoihin.

Teemme myös lähes kaikkien autojen kaukosäädinavaimia, jotka saadaan toimitettua yleensä muutamassa päivässä ellei meillä ole heti sopivaa aihiota.

Auton avainten teettäminen ja ohjelmointi onnistuu toimipaikassamme Liedossa sekä tarvittaessa lisähinnasta paikanpäällä koko Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme Liedossa vain etukäteen ajan varanneita asiakkaita.

Jos auton avaimet on autossa sisällä, voimme tulla vain myös avaamaan auton ovet. Käytössämme on laaja valikoima mallikohtaisia tiirikoita, joilla lukittu auto saadaan avattua ja tarvittaessa samalla selville avaimen jyrsintää varten avaimen tiedot.

Mitä auton avaimen teettäminen maksaa?

Avaimen teettäminen meillä on aina edullisempaa kuin merkkiliikkeessä. Teemme avaimia lähes kaikkiin autoihin, kuten Mercedes-Benz, Volkswagen, Skoda, Audi, Volvo, BMW yms.

Ajonestoavaimet ilman kaukosäätöä alk. 70 €
Avaimet kaukosäädöllä alk. 150 €

Ota yhteyttä ja kysy avaimien hintaa autoosi!

Jos autoon ei ole lainkaan avaimia, työ suositellaan tehtäväksi toimipaikassamme. Tällöin hinauspalvelumme voi noutaa auton.

Kaikki avaimet kadonneet?

Automallista riippuen, voimme tehdä uudet avaimet  myös lukkopesän perusteella ilman että lukkoja tarvitsee vaihtaa ja ohjelmoida avaimet autoon.

Voimme hinata auton toimipisteellemme uusien avainten tekoa varten, mikäli kaikki avaimet on kadonneet.

Hinnat alkaen 300 € jos kaikki avaimet on hukassa.

Ota yhteyttä!

Auton avaimen korjaus

Jos auto ei tunnista avainta, useimmiten syynä on pariston loppuminen. Avain voi olla myös rikki ja vaatia korjaamista. Vaihdamme paristot ja korjaamme avaimia tarpeen mukaan.

Yleisimpiä avainmalleja ja hintoja

Mercedes-Benz FBS3 (~2000-2012) 200 €/ kpl. Lisäavaimet 150 €
Vanhemmissa malleissa, joissa ohjelmointi ei onnistu OBD:n kautta, tarvitsee avain ohjelmoida irroitettuun virtalukkoon. Virtalukon irroitustyöt alk. +100 €. Voidaan tehdä myös asiakkaan irroittamaan virtalukkoon (EIS).

BMW 2005-2012 CAS3 (~2003-2013) 190 € / kpl. Lisäavaimet 140 €
Jos uudempi CAS3+ ISTAP ajonestoversio lisätyöt +70€

MINI Cooper R CAS3 (~2006-2015) 220 € / kpl. Lisäavaimet 170 €
Jos uudempi CAS3+ ISTAP ajonestoversio lisätyöt +140€

Ota yhteyttä ja kysy avaimien hintaa autoosi!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.