Renkaan paikkaus

Tiepalvelumme auttaa kun rengas on puhjennut

Renkaan paikkaus

Onko autosta päässyt rengas tyhjäksi? Useimmiten renkaan tyhjentymisen syynä on naula tai ruuvi, viallinen venttiili tai muu rengasvaurio. Mikäli renkaassa on pieni reikä, eikä tyhjällä renkaalla ole vielä ajettu on se useimmiten paikattavissa väliaikaisella paikalla ja autolla voi jälleen ajaa normaalisti.

Hinausautossamme on välineet renkaanpaikkauksia varten ja saamme myös täytettyä renkaan paikanpäällä. Soita meille 040 127 4950 ja apu on nopeasti paikalla.

Uusissa autoissa joissa ei ole varapyörää, vaan paikkausaine, kannattaa siihen suhtautua varauksella. Paikkausaine saattaa toimia hätätilanteessa, mutta useimmiten vahinko on paljon suurempi mikäli paikkausainetta on laitettu renkaaseen. Esimerkiksi rengaspaineanturit saattaa vioittua, jos renkaissa on tunnistimet paikka-aine täyttää sen. Myös rengasliikkeessä rengastyön hinta saattaa nousta puhdistuskulujen myötä moninkertaiseksi.

Renkaat joiden kylki on vaurioitunut, esim. reunakiven osumasta, ei voida paikata ja tällöin vaihtoehdoksi jää vaihtaa varapyörä tai hinata auto korjaamolle. Soita ja tilaa hinaus 040 127 4950. Vaikka rengas näyttää päälisin puolin ehjältä, kannattaa paikattu rengas käydä näyttämässä rengasliikkeessä mahdollisimman pian, sillä vauriot voivat olla myös pelkästään renkaan sisäpuolelta havaittavissa ja aiheuttaa turhaa vaaraa liikenteessä.

Meiltä saat apua kaikissa tilanteissa, soita 040 127 4950