Auton hinaus

Hinauspalvelumme kuljettaa ajoneuvot turvallisesti perille

Tilaa hinauspalvelu

1. Soita meille
Voit tilata hinauspalvelun milloin tahansa soittamalla numeroomme 040 127 4950. Palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.
2. Kerro tilanteesi
Ilmoita meille autosi rekisteritunnus, sijainti ja vikakuvaus. Voimme sopia myös ajankohdasta jos asia ei ole kiireellinen.
3. Toimenpiteet
Saat puhelimeesi linkin, josta voit seurata tilauksesi etenemistä. Hinaamme ajoneuvosi haluamaasi korjaamolle tai voimme auttaa korjaamon valinnassa.
4. Työn valmistuttua
Mikäli kaskovakuutuksesi korvaa suorittamamme työn, voimme laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä. Useimmiten myös ilman omavastuuta.
Olemme aina valmiina auttamaan. Soita meille numeroon 040 127 4950

Hinauspalvelu Turku

Hinaamme kaikki henkilö- ja pakettiautot merkistä ja mallista riippumatta. Hinauspalvelun kustannukset voidaan usein laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltäsi, mikäli sinulla on kasko-vakuutus johon sisältyy hinaus- / autopalveluturva. Mikäli autossasi ei kuitenkaan ole hinauspalveluvakuutusta, meiltä saat palvelun kilpailukykyiseen hintaan, joka sovitaan tapauskohtaisesti ajankohdasta ja hinauksen pituudesta riippuen ilman yllätyskuluja.

Tilaa hinaus numerosta 040 127 4950 ja saat apua nopeasti.

Henkilöauton hinaus

Yleisimmät hinauksen syyt ovat autojen tekniset viat ja rengasrikot, joita ei voida paikanpäällä korjata. Mikäli autosi tarvitsee hinausta, soita meille 040 127 4950 ja apu on nopeasti matkalla. Ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat osaavat tarvittaessa auttaa korjaamon valinnassa lähialueella, jotta matkasi jatkuisi mahdollisimman pian. Kaskovakuutus mahdollistaa usein sinulle täysin veloituksettoman hinauspalvelun ilman bonusmenetyksiä.

Pakettiauton hinaus

Pakettiautot on useimmiten työkäytössä ja kaluston seisottaminen haittaa liiketoimintaa. Nopeasti suoritettu hinaus osaavalle korjaamolle takaa nopean matkan jatkumisen. Hinaamme kaikki pakettiautot merkistä ja mallista riippumatta.

Matkailuauton hinaus

Matkailuautolla reissaaminen on mukavaa, mutta kun matka keskeytyy vaatii se kokonsa puolesta useimmiten hieman erilaisempaa kalustoa kuin normaali henkilöauto. Hinauspalvelumme suorittaa myös matkailuautojen hinaukset turvallisesti vankalla kokemuksella ja kalustolla.

Tilaa hinaus numerosta 040 127 4950 ja saat apua nopeasti.

Hinausvakuutus korvaa hinauksen useimmiten ilman omavastuuta

Meiltä saat apua kaikissa tilanteissa, soita 040 127 4950