Moottoripyörän hinaus

Hinauspalvelumme kuljettaa moottoripyörät turvallisesti perille

Moottoripyörän hinauspalvelu

Erityisesti kesäaikaan kun aurinko paistaa ja keli on lämmin moottoripyöriä on paljon liikkeellä. Me olemme varautuneet myös moottoripyörien ja muiden kaksipyöräisten yllättäviin tilanteisiin. Moottoripyörien rengasrikko on yleisin syy moottoripyörän hinaukseen, mutta myös teknisiä vikoja saattaa tulla ja matka tämän vuoksi keskeytyä. Tarvittaessa kuljettajamme osaa suositella sinulle lähimmät rengasliikkeet tai moottoripyörähuollot, joista saat avun nopeasti ja matkasi voi jatkua pian.

Moottoripyörän ja muiden kaksipyöräisten hinaus vaatii erityisiä varusteita ja osaamista kuljettajalta. Meillä hinausauton varustukseen kuuluu myös erityisesti moottoripyörille tarkoitetut kuormansidontavälineet. Kuljettajamme ovat myös kokeneita kaksipyöräisten kanssa ja osaamme käsitellä niitä turvallisesti, ilman lisävahinkoja.

Moottoripyörän kaskovakuutukseen sisältyy usein myös hinauspalveluvakuutus, jolloin hinauksesta ei koidu teille lainkaan kuluja ja lasku voidaan osoittaa suoraan vakuutusyhtiöllesi. Soita meille ja apu on nopeasti paikalla.

Meiltä saat apua kaikissa tilanteissa, soita 040 127 4950