Hinauspalvelu

LähiTapiola hinaus- ja tiepalvelu

Soita 040 127 4950

Hinauspalvelu LähiTapiolan asiakkaille

LähiTapiolan kaskovakuutukset (Loistokasko, Laaja kasko, Peruskasko ja Osakasko) sisältävät myös autopalveluvakuutuksen. Hinaus- ja tiepalvelut sisältyvät tällöin vakuutukseen ja ovat asiakkaalle ilmaisia.

Soita ja tilaa hinauspalvelu numerostamme 040 127 4950.

Autopalveluvakuutus kattaa hinaus-ja tiepalvelun esimerkiksi seuraavissa tilanteissa

- ajoneuvon tieltä suistuminen tai kaatuminen
- ajoneuvoon syntynyt vika tai vaurio
- lukitun ajoneuvon varkaus tai luvaton käyttö

Vakuutus ei korvaa vahinkoa joka on aiheutunut esimerkiksi

- polttoaineen tai muun käyttövoimana toimivan energian loppumisesta
- käyttökuntoisen vararenkaan tai sen vaihtamiseen tarvittavien käyttökuntoisten välineiden puuttumisesta (esimerkiksi renkaanpaikkaussarja ja kompressori)
- siitä, ettei ajoneuvoa saada käynnistetyksi tai liikkeelle pakkasen, sateen tai muun vastaavan ilmastollisen olosuhteen vuoksi

Tiepalvelu ja korjaus paikalla

Autopalveluvakuutus voi korvata myös tiepalvelun (matka- ja työkustannukset korjauspaikalle), mikäli tämä on edullisempaa kuin hinaus. Mahdolliset varaosat ja muut kulut eivät sisälly vakuutukseen (esim. väärän polttoaineen tyhjennyksestä aiheutuvat kulut).

Tilaa hinaus numerosta 040 127 4950 ja saat apua nopeasti.

Meiltä saat apua kaikissa tilanteissa, soita 040 127 4950

Tämä sivu sisältää vakuutusyhtiökohtaisia tietoja jotka on selvinnyt vakuutusyhtiön verkkosivuilta. Emme vastaa tietojen oikeellisuudesta ja ajankohtaisuudesta. Vahingon korvattavuudesta päättää viimekädessä aina vakuutusyhtiö. Asiakas vastaa aina hinaus- ja tiepalvelun kuluista, mikäli vakuutusyhtiö ei korvaa työtä.